Du är här: Startsidan » Event & arrangemang » Princess 65 Motor Yacht

Please install Flash and turn on Javascript.

Princess 65

Princess 65 är vår mest exklusiva Yacht för charter på västkusten. Båten är ifrån år 2004 och erbjuder luftiga och lyxiga miljöer såväl inne som ute.

För övernattande gäster max 8 personer i 4 dubbelhytter ( varav 2 kingbed ) med 3 badrum. På dagsturer kan vi ha 12 gäster ombord. Med en marschfart på 25 knop och en toppfart på 31 knop tar Princess 65 dig ut till skärgården på ett snabbt och komfortabelt sätt.

I båtens salong sitter ni 12 personer och äter ledigt i båtens två matgrupper. Salongen går att öppna mot akterdäck där det finns möjlighet att duka upp till exempel en delikat lunch eller middag. Flybridge är en underbar plats för gemenskap när vädret är bra, här sitter 12 personer ledigt och njuter av alltifrån ett glas champagne till tre rätters måltid.

Ombord finns alltid 220v oavsett om båten ligger i hamn eller under gång. Båtens aircondition gör inomhusklimatet behagligt både sommartid som vintertid.

Denna båt är perfekt för bröllop, konferens, ledningsgruppsmöte eller säljevent. Kontakta oss för offert till just ert arrangemang, välkomna!

PRINCESS 65 SPECIFIKATIONER

Längd 19,8 meter
Bredd 5 meter
Fart 25-31 knop
Deplacement 18,2 ton
Motor 2 x 1050 Hk. MAN
Djupgång 1.2 meter
Bränsleåtgång 200 liter/timma

GÖR EN FÖRFRÅGAN