Du är här: Startsidan » Event & arrangemang » Mälarprincessan Motor Yacht

Please install Flash and turn on Javascript.

Mälarprinsessan - Stockholm

Att chartra en yacht skall vara den ultimata upplevelsen, en oförglömlig semester, eller en fantastisk arena där du kan arbeta i lugn och ro eller slappna av med dina vänner. Att chartra en helikopter ger dig frihet att ta dig till en onåbar och avlägsen plats någonstans i vildmarken eller bergstopp.

Med M/Y Mälarprinsessan erbjuder vi en oförglömlig semester eller kick off arrangemang för företaget. M/Y Mälarprinsessan tar större sällskap, upp till 36 personer.

Åk ut på en härlig tur i Stockholms skärgård där vi serverar middag ombord eller en tru till någon av Stockholms vackra skärgårdskrogar.

Åk ut och bada, åk jet ski eller vattenskidor efter vår RIB. Låt vår kock grilla åt er på flybridge där ni även njuter av utsikten och musik under dagen, och varför inte bubbla lite i Jacuzzin på flybridge?

Sittande 3-rätters middag, njut av god mat och goda viner på väg ut i vår sagolika skärgård, besök någon av de kulinariska skärgårdskrogarna för en drink eller låt nogon av värdinnorna blanda dem ombord.

MÄLARPRINSESSANS SPECIFIKATIONER

Längd 23,85 meter
Bredd 5.62 meter
Fart 22 Kt (Max 27 kt)
Antal passagerare 36
Motorer 2 x MTU V12 2000-series, 1370 Hk/motor
Djupgång 1,8 meter
Bränsle 7 000 liter
Vatten 1 700 liter
Varv Horizon Yachts
Inredningsdesign Philip Starck, Erik Andersson
Skrov GRP

GÖR EN FÖRFRÅGAN