Du är här: Startsidan » Event & arrangemang » Sailing Yacht Viking Girl

Please install Flash and turn on Javascript.

Viking Girl - Kroatien/Grekland

Denna segelbåt är något utöver de vanliga. En avslappnad hyttcharter med proffsig och mycket trevlig besättning gör denna segling till en verklig njutning. Flexibiliteten är stor vad gäller seglingsområden, här har du stort inflytande och vid tidig bokning kan du helt styra exakt vart du vill bli upphämtad och avlämnad.

Intriört är Viking Girl utustad med en vacker naturlig satin lackad teak. Air condition finns i hela båten. Båten är ljus invändigt genom att det finns prismor i däcket och ett stort antal däcksluckor. Känslan är ljus - behaglig - luftig!

Segla i Kroatiens fantastiska vatten

Beroende på gästernas relationer finns flera alternativ till att sex till åtta gäster kan dela på 4 kabiner. Två nästan identiska kabiner akteröver, var och en med egen privat toalett och dusch. Varje akterkabin inehåller en stor dubbelbädd, privat gaderob, förvaringslådor och bokhylla. Tillgång till privat uppgång till den aktre delen av däcksområdet.

Två likadana gästkabiner för om midskeppssalong. Varje kabin har sina privata toalett och dusch. Bäddarna är modifierbara från en stor dubbelbädd till en övre och en undre singelbädd beroende på behovet. Varje kabin har sin privata garderob och förvaringslådor.

Midskepps finns en väl tilltagen salong med en U-svängd soffa om barbord med ett utvecklingsbart bord där plats för åtta finns. På styrbord sida finns en komfortabel L-svängd soffa med ett kaffebord. Köker är fullt utrustad och lite diskret på barbord sida akter över.

Besättningens kabin är i fören som nås vi en stor däckslucka innehållande egen toalett och dusch. Där är två singelbäddar.

VIKING GIRLS SPECIFIKATIONER

Varv Tayana
Byggår 1990
LOA 65' (19,7 m)
Djupgående 7,5' (2,3 m)
Bredd 17,8' (5,4 m)
Ballast 15 ton
Rigg Cutter
Segelarea 175 m2
Konstruktör Robert Harris
Displacement 40 ton
Fart under motor 9,5 knop
Motor Perkins 160 HP turboladdad diesel
Elektricitet 12Kw Westerbeke generator - 220v/5Kw generator - 220v
AC Inverter Air Conditioning i hela båten

UTRUSTNING OCH TILLBEHÖR

Stereoljud i salong och i cokpiten i akter och midskepp
TV & Video och DVD
14' uppblåsbar dinge
Vattenskidor för vuxna och barn
Kneeboard och Wakeboard
Autohelm Autopilot
40 hp utombordare
Snorklingsutrustning
Säkerhetsutrustning
SSB Radio
VHF Radio
Edison Hydraulisk Styrning
Icemaker
Watermaker
Frysbox
Diskmaskin
Varmt och kallt vatten i akterdusch
Radar
Satellitnavigation

KROATIEN

Kroatien är ett nytt område för oss. 2003 var vårt första år att segla här. Vi blev imponerade av den Venedianska arkitekturen av byggnader i ett flertal hamnar. Frånvaron av mass turismen som är ovanligt jämfört med de flesta andra delar av Medelhavets kustlinjer. Stora städer som Trogir, Hvar, Korcular and Dubrovnik är facinerande att utforska. Var och en av dessa har kulturella events över hela. Detta i kombiantion med de mindre öarna som Vis, Pakleni, Mljet och Elaphite öarna är grunden för en underbar kryssning.

Man kan lätt spendera två veckor vid Dalmatiens kust och om man vill utöka trippen kan man avsluta med att gå till Venedig. Eventuell kan man börja i norra Kroatien, segla genom Kornati arkipilagen och avsluta i Split eller Dubrovnik. Att komma till Viking Girl är lätt både från Split och Dubrovnik; Vid båda städerna är det bara 20 minuter till att borda båten från flygplatserna. Kontakta oss för en mer detaljerad rutt.

GREKLAND

Det bästa sättet att besöka dessa områden är definitivt genom en privat yacht. Det är lätt att tankarna vandrar iväg och föreställer sig de mytologiska berättelserna som har inträffat på dessa platser allt eftersom du seglar omkring i övärlden. Det finns så många valmöjligheter att välja öar med olika karaktärer allt eftersom vindarna ändrar riktning. Resan kan lätt variera från dag till dag. De mindre öarna som inte är så välkända är våran specialitet, där du fortfarande kan uppleva den sanna kulturen och dess charm.

Vi har en grundlig kunskap om hela detta land som har byggts uppefter många års cruising i detta unika område. Vi kan erbjuda en väl övervägd och specialiserad rutt i detta område efter ert önskemål.