Du är här:
EnglishDeutch

HYR UT DIN BÅT - TJÄNA PENGAR

Bohuscharter vet vad Du som båtägare vill ha av ett uthyrningsföretag. Du vill ha minsta möjliga arbete med marknadsföring, kontrakts- skrivning och fakturering mot kund.

Vi på Bohuscharter kommer att låta en uthyrningsprocess gå till på följande sätt. Detta för att minimera Ditt arbete med uthyrningen.

 1. Bohuscharter blir kontaktad av kunden och gör en behovsanalys av vilken typ av båt som passar just den specifika besättning. Bohuscharter gör en ananlys av kundens kompetens och erfarenhet av båtar i samma storleksklass och slutligen görs en skriftlig bekräftelse ifrån kunden till Bohuscharter.
 2. När Bohuscharter erhållit bekräftelse på offerten sänder Bohuscharter en bokningsbekräftelse på mail, denna innehåller alla handlingar som rör bokningen av båten samt de kontrakt Bohuscharter upprättar som tredje part mellan båtägare och hyrestagare.
 3. Bohuscharter skickar då följande handlingar till kunden.
  • Hyresavtal mellan kunden och Dig. Dessa skall kunden skriva under och sända i retur.
  • En besättningslista där han skall fylla i sin behörighet, kunskapsnivå samt vilken/vilka som skall vara i hans besättning under hyresperioden. Denna sänds sedan i retur eller tas med vid upphämtning av båten.
  • Allmänna villkor för uthyrning.
  • Två fakturor. Faktura 1 är ställd till Bohuscharter och avser 20% av hyreskostnaden, denna betalas inom 10 dagar och låser bokningen. Faktura 2 med ett förfallodatum ca.20 dagar innan uthyrningsperiodens början. Denna faktura gäller båtägarens del på 80% av hyreskostnaden och betalas in direkt, enligt uppgift på fakturan, till båtägarens privata konto.
 4. Bohuscharter skickar samtidigt följande handlingar till Dig.
  • En kopia på hyresavtalet med kunden. Detta behåller Du och avvaktar att kunden sänder Dig sina påskrivna hyresavtal. Du skriver på ett och återsänder till kunden.
  • Kopior på de fakturor kunden fått som vi skrivit ut med dina uppgifter.
 5. Under hyresperioden kommer vi på Bohuscharter att bistå Dig med alla de frågor Du har i försäkringsärenden, konsumentärenden samt övriga frågor. Vi kan också hjälpa Dig med reparatörer, marinor samt egen åtgärdsservice.

Allt ovan nämnda gör att Du som båtägare får minsta möjliga besvär under Din uthyrningsperiod.

FÖRMEDLINGSAVTAL

Nedan hittar du förmedlingsavtal. Ladda ner och fyll i dessa dokument för att hyra ut din båt via Bohuscharter. När dokumenten är ifyllda skickar du dem till oss via post eller fax.

Förmedlingsavtal
För dig som inte tidigare hyr ut båten genom Bohuscharter.
Förmedlingsavtal förnyelse
För dig som tidigare hyrt ut din båt genom Bohuscharter.

POPULÄRA BÅTAR

  Nr Modell
511 Oceanis 510
703 Högsjösnipa i mahogny
360 Maxi 95
291 Maxi 84
101 Delphia 28 sport
48 Dehler 38
320 Bavaria 37 cruiser
339 Delphia 33
612 Beneteau Oceanis 38
357 Sun Odyssey 34.2

Bokmärk denna sida på Del.icio.us Del.icio.us