Du är här:
EnglishDeutch

HUR OCH VAD BETALAR JAG FÖR MIN BÅT?

Smart Båtägande Hundra procent

Du betalar 100% av värdet och lägger båten i vårt charterprogram och får en nettoavkastning på din båt. Efter sex år är charteravtalet avslutat och då överförs ägandet av båten till investeraren utan några övriga kostnader förutom moms på marknadsvärdet som nu måste betalas.

Smart båtägande Delfinansiering

Du betalar 60% av värdet i båten och låter den årliga avkastningen finansiera resten. Precis som i det fullständiga finansieringsprogrammet tillkommer inga extra kostnader för dig som båtägare under charter åren. De resterande 40% av värdet finansierar BohusCharter när vi får nyttjanderätten till båten under charterperioden. Ett förmedlingsavtal samt ett basemanagement avtal reglerar detta. Efter sex år är charteravtalet avslutat och då överförs ägandet av båten till dig som investerare. Det är endast kostnader som moms på båtens marknadsvärde och en avregistrering som nu måste betalas. Efter 6 år kan du också förlänga med ytterligare en charterperiod om ett år i taget eller att låta oss sälja båten.

Så här fungerar det

Steg 1 Ni har valt ut er favoritbåt och beställer båten och ni betalar en mindre reservationsavgift.

Steg 2 Kontrakten skrivs inom cirka en vecka.

Steg 3 Tio dagar efter kontrakt betalar ni 20 % av båtens värde minus eventuell reservationsavgift samt att ett leveransdatum meddelas.

Steg 4 Fyra veckor innan leverans betalas* resterande köpeskilling för båten och kostnaden för leveransen. *Se vårt finansieringserbjudande.

KONTAKTA OSS IDAG

FÖRDELAR I SMART BÅT

  • 3 veckor båtsemester i varma vatten varje år
  • Fullt utrustad seglingsklar båt
  • Årlig avkastning
  • Inga arbetstimmar eller kostnader för vår- och höstjobb
  • Längre vädersäker säsong
  • Nya vatten och ny kust att upptäcka

DIN TRYGGHET

Ett Sweboat företag följer konsumentlagarna, säljer CE-märkta och, om begagnade, varudeklarerade båtar, har en ansvarsförsäkring och en miljöpolicy.

Läs mer på www.sweboat.se

Med verksamhet sedan 1992 och med årets utmärkelse av högsta kreditvärdighet Trippel A från ett av Nordens ledande kreditupplysningsföretag, Soliditet, är något som endast 2,3% av Sveriges företag är förunnat.

Det en milstolpe i bolagets seriösa arbete med charter och båtförsäljning under press av vikande marknad som båtbranschen har sett de senaste åren.

Läs mer på www.solditet.se