Du är här:
EnglishDeutch

SMART BÅTÄGANDE

För dig som vill segla och njuta och samtidigt få allt ordnat på bästa sätt. - egen båt i Sverige eller Kroatien prisvärt och enkelt.

Med Smart Båtägande får du intäkter och kan göra det roliga med båten. Samtidigt minskar du kapitalbindning och underhållsarbetet. Du får ny och fräsch segelbåt i Sverige eller nya varmare farvatten och det blir ännu roligare att planera kommande års seglingar med familj och vänner.

Vilka är våra kunder? - BohusCharter har förmånen att med stort förtroende förmedla båtar till en stor upparbetad kundgrupp. Vi har allt ifrån farbröder som väljer att segla med sina kompisar till familjer och de meriterade seglare som vill segla stor båt tillsammans och umgås på vackra platser. Bokningar på båtarna kan vara med projekt- och ledningsgrupper, och som kundträffar. BohusCharter är med sin långa erfarenhet båtägarens och hyreskundens bästa partner för ett enklare båtliv. Vi kallar det för glädje på sjön

EGEN CHARTERBÅT I SVERIGE ELLER I VARMARE VATTEN.

 • Du har låga kostnader för båten
 • Du behöver inte arbeta med underhåll
 • Du får årliga intäkter via uthyrningen.
 • Ni har 3 seglingsveckor varje år.
 • Seglingsklar båt vid ankomst
 • Vänner, barn och vuxna kommer alltid att vilja segla med.

TVÅ ALTERNATIV FÖR SMART BÅTÄGANDE

1A. Hundra procent betalning och en avkastning varje år med charteravtal i 6 år. Efter 6 år kan ni förlänga eller ta båten ur programmet och ta hem båten till Sverige. Ni betalar då endast moms på marknadsvärdet och en avgift.

1B. Hundra procent är att ha båten i Sverige. Ett traditionellt båtägande och med båten i Sverige med Smart Båtägande. Vi sköter allt från sjösättning, till vinterförvaring och då får ni avkastning som är anpassad efter vår kortare säsong.

2A. Sextio procent betalning och avtal om charter i 6 år utan avkastning. Efter 6 år kan ni förlänga eller ta båten ur programmet och ta hem båten till Sverige. Ni betalar då endast moms på marknadsvärdet och en avgift.

2A. Variant sextio procent gäller för Sverige och är samma som ovan med placering i Sverige Det finns ett restbelopp efter 6 år beroende på den kortare säsongen, moms på marknadsvärdet och en avgift.

KONTAKTA OSS IDAG

FÖRDELAR I SMART BÅT

 • 3 veckor båtsemester i varma vatten varje år
 • Fullt utrustad seglingsklar båt
 • Årlig avkastning
 • Inga arbetstimmar eller kostnader för vår- och höstjobb
 • Längre vädersäker säsong
 • Nya vatten och ny kust att upptäcka

DIN TRYGGHET

Ett Sweboat företag följer konsumentlagarna, säljer CE-märkta och, om begagnade, varudeklarerade båtar, har en ansvarsförsäkring och en miljöpolicy.

Läs mer på www.sweboat.se

Med verksamhet sedan 1992 och med årets utmärkelse av högsta kreditvärdighet Trippel A från ett av Nordens ledande kreditupplysningsföretag, Soliditet, är något som endast 2,3% av Sveriges företag är förunnat.

Det en milstolpe i bolagets seriösa arbete med charter och båtförsäljning under press av vikande marknad som båtbranschen har sett de senaste åren.

Läs mer på www.solditet.se